EBT Masters

De EBT Masters is begonnen voor Maxime! Het format vandaag zal 3 squads van 4 games zijn. Voor elke squad zal er een dwijl plaatsvinden. De top 3 na de squads zullen door middel van een stepladder finale uit gaan maken wie er kampioen van de masters wordt.

Na de 1e squad staat Maxime 8e met een score van 731. Laten we met zijn allen hopen dat ze nog een stapje bij kan zetten. Klik hier voor alle uitslagen.

Met een squad van 806 ging deze reeks een stuk beter dan de 1e. Het resultaat is een 7e plek met uitzicht op meer. Het verschil tot aan plek 4 is namelijk slechts een kleine 80 pins.

Wat heet uitzicht op meer. Na een geweldige 295 in haar 1e game van de 3e squad staat Maxime er opeens veel beter voor. Een 4e plaats en slechts 2 pins achter plek 3. De spanning is voelbaar bij de toeschouwers achter de banen.

Game 2 ging weliswaar een stukkie moeizamer, maar alles is nog mogelijk na een game van 202. Verder is ze gezakt naar plek 5, met een verschil van 34 pins op plek 3.

Het is bijna niet te geloven, maar na de voorlaatste game staat Maxime op de 2e plaats!! Een geweldige 278 was de reden van deze geweldige sprong. Nog 1 game te gaan.

202 in de laatste game zorgt voor een hele nette 3e plaats! Verschil met plek 4 is slechts 2 pins. Hiermee is ze geplaatst voor de stepladder finale.

De 1e ronde van de stepadder is tevens eindstation. De wedstrijd tegen Jenny Wegner werd verloren met 202 tegen 204. Een keurige 3e plek in de masters is het resultaat.

Plaats een reactie